Toppenlördag!

Ohja. Fast kanske ska börja med vad som hände igår då jag inte hade tiden att skriva eftersom jag drog till skolan, kom hem och var här 25 minuter (under vilka jag packade saker och åt två mackor i superspeedfart), för att sedan möta upp Moa. Vi drog in till stallet igen och började med spökkvällen. I stora hela blev det väl ganska bra i slutändan. Barnen var lite fega och många sa att vi inte fick skrämmas eftersom de var helt förstörda av skrämselmomentet innan. Sen när vi var påväg några stycken och gick runt för att släcka alla dessa marschaller så ringde Moa och sa att barnen var tillbaka, men en läskig gubbe hade kört efter dem, ställt massa frågor ocoh sagt konstiga saker. Inte roligt alls, så vi alla var helt upptrissade. Men det gick iallafall bra i slutändan.

Idaaaag har jag sovit hela förmiddagen, sen åkte vi och grejade med bilen och tog loss andra framskärmen och så. Sen var vi tvugna att flytta den, och med tanke på att hela växellådan och växelspaken är borttagen så fick pappa bogsera med våran vanliga bil, och jag satt i framtida a-traktorn och styrde! Sen var det nerförsbacke, och då tog vi bort bogserlinan, pappa körde i förväg och jag fick rulla och styra HELT själv! Det var superroligt och jag var faktiskt rätt bra på det (aa)

Hoppas ni haft det super med, jag ska nog äta lite choklad kanske och sen gå och klaga på pappa för att han är gubbig. Han kollar på "Så mycket bättre" och skiter fullständigt i när jag säger att det är DET programmet som skapade Septembers version av "Mikrofonkåt". Och han hatar den lika mycket som jag.


Well, massa pussar och kramar till er alla, kommer nog vara ganska inaktiv kommande vecka för vi ska försöka få klart det mesta med bilen så det bara är lacken kvar. Ha det toppen<3



Känns bra att lägga in bild på en reptilsak helt random.

Mysig söt torsdag.

Absolut, om man bara räknar bort idrotten!
Efter skolan åkte jag, Moa och Ellinor in till stan. Där chilla vi runt några timmar, jag köpte en fin grön sak i silikon för att kunna ta ut varma saker ur ugnen. Moa och Ellie visade även mig UMO, trevlig erfarenhet alltså!
Sedan övergav Ellinor oss, så vi åkte in till stallet för att planera med massa andra människor. Imorgon är det spökvandring för typ barn, och jag ska skramla med kedjor, peddoskratta och vara allmänt weird. Härligt<3

Försöker begränsa detta inlägget nu, ska leta upp lite extra AAA-batterier och kolla igenom tyskaglosorna till imorgon igen.


Inte alls random.

Småpanik, okej.

Sitter och dricker varm choklad och värmer upp plattången. Har smått panikartade känslor för jag har inte en susning om vad jag ska ha för frisyr ):
Fml atm.

Let's take this chance.

Jag har bestämt mig för att ignorera Dig nu.
Om Du bryr dig, det minsta lilla, kommer Du börja prata med mig igen.
Och det hoppas jag.


Äsch, det var emo. Jag har iallafall nu varit duktig och skrivit rent mina texter om 4 australienska djur i engelskan. Även klippt ut bilderna, så nästa lektion är det bara att skriva ut och börja klippa & klistra!
Nu ska jag kolla igenom min ekonomiska situation och fundera på att börja varva ner så jag har ordentligt med energi imorgon!

Tagga tagga, ha det bäst!


Musikabstinens.

Ohja. Tänkt plugga, faktiskt, och sen skriva för skojs skull. Och så har jag självklart glömt hörlurarna i skåpet. Alltså, fml.


Pain in the ass.

Nej, skoja bara. Huvudvärk. Tack vare att vi hade en vikarie på svenskan som
  • INTE ENS KUNDE SVENSKA
  • Hade gjort något med våran sal så den stank svett och rök så man ville spy, och jag sitter längst fram så han gick förbi mig precis hela tiden (vore ju onödigt att sitta eller stå stilla).
Menmenmen, vi fick besked idag om vilka praoplatser vi blivit tilldelade. Jag ska tydligen praktisera på Albrechts/Balder restaurang i Borås v 49-50 typ. Kan nog bli lite roligt :)
Känner mig även intelligent att jag funderade på var jag ska äta. Alltså, jag ska vara på en restaurang, känner att det inte behöver vara något större problem.

Men, nu ska jag gå och lida lite, kanske ta en värktablett. Frestande tanke.
Om vi inte hörs idag så blir det nog imorgon kväll, för efter skolan följer jag med Moa till Borås Ridhus för att bli informerad om deras spökkväll jag ska medverka i på fredag kväll. Lite roligt sådär :)

Pusskram hejdå!

Kass uppdatering.

Jag vet, förlåt. Anledningen är att jag verkligen inte haft något vettigt att skriva om, och jag tror inte det är helt uppskattat med helt lama inlägg utan någon som helst mening? Ehm, idag har jag iallafall trevlig skola, jättekul. Och..vi hörs kanske senare. Om jag har något att skriva om!

Pusskram :))

Internet har varit väääääck.

Men nu är det tillbaka. Därför blev det inget inlägg igår. Å andra sidan har det inte funnits något särskilt att skriva.

Min älskade lillebror fyller 9 år idag, puss på dig!!!<3
Han och en klasskompis hade gemensamt kalas igår, jag och hennes storasyster var lite lekledare kan man säga. Jag fick även följa med henne och cykla runt för att ta ner småbarnens tipspromenadlappar. Cykeln var rostig, dåligt med luft i däcken, skramlade, ingen plinga, ingen handbroms och inga växlar. Dessutom hade jag fått väldigt ont i skrevet om jag hade varit kille. Men man ska inte klaga, vilket jag precis gjorde. Äsch, shit the same!

Ehm, imorgon har jag redovisning i teknik, och jag har tyvärr glömt lappen i skolan, och min klasskompis som jag gjort det här arbetet med har fått körtelfeber, så jag får stå där framme och skämmas själv. Fml.

Jag skulle skriva något nu, men så kollade jag till på tv:n och glömde av det. Äh, jag ska fylla i några lappar från Kyrkans Ungdom om att jag ska följa med på resa till Gbg nästa vecka (vi har för övrigt höstlov då, helt awesome), och övernattning den 18-19. Dags för mig att liksom skaffa ett liv och inte bara sitta hemma, och det chockar mig att pappa knappt sa emot. Eller, han sa inte emot något till Göteborg, lite roligt. Ska se om jag hittar någon kul affär, tihi. Vi ska även gå på bio där, de bjuder!!

Men, detta blev grymt långt, ni orkar säkert inte läsa det anyways.




Random pixx.

Helt tokig...

...i Daniel Adams-Ray's låt "Dum Av Dig".
Helt galet bra verkligen.


Awesomeness..

Jag sitter här, Moa och Rosa gör jag vill inte veta vad, de lutar sig över varandra och pillar med varandras hår. Och Zabina startar en film.

Bilder kommer någon gång. Jag fick väldigt söt present.

Fick nu veta att de lyfte varandras tröjor med. Ja......... JAG ÄGER!

Sent sent!

Juppsi, har inte haft tid att blogga sen igår o:

Dagen har bestått av skola, hem, äta, städa! Jusdet, jag har inte berättat så mycket om gårdagen. Det visade sig att pappa bjudit två av mina kusiner hit för att fira mig, så jag fick 100 kronor av dem. Sen kom farmor och farfar, och deras present var 320 kronor! Inte dumt alls. Wellwell, sen kom grannen in och åt tårta, eftersom det var massor kvar.
Strax innan han kom hit hade pappa börjat med maten (vårrullar och ris!). Vi åt, men det var ris kvar, och pappa gick till diskbänken, men jag tänkte inte mer på det. Sen kom han och slängde GRÖNT JÄVLA RIS på min tallrik. Färgat med karamellfärg. Glad i hågen tänkte jag att "karamellfärg smakar ju inget" och tog en gaffel ris. Det ångrar jag. Smakade skit, verkligen.

Menmen, sen städade jag. På min födelsedag. Fast av en anledning då, och det är att pappa sagt att han och lillebror åker en liten sväng till kusten fredag-lördag, och då ska jag ha lite tjejkväll med Moa, Rosa och Zabina. Vi ska kolla på SAW 3, äta tacos, ev kolla American Pie med, och självklart göra det här lilla samhället osäkert!
Så bara för detta så har jag tillbringat x-antal timmar med att städa, och nån timma till blir det säkert. Har dock fått riktigt fint på de ställen jag röjt över, och Pontus gav mig MVG+++ på inredningen av våran nystädade fönsterbräda ;)

Förlåt, detta blev långt inlägg. Bjuder på en liten bild från dagen med Zabina som jag inte visat. Tror förhoppningsvis att det blir ett bra gäng bilder på fredag med bästa tjejerna!



Jusdet, kom på nu att jag inte berättat om presenten jag fick av pappa (utöver att han bygger min a-traktor åt mig); två nya hål i vänsterörat! Kom på det bara för att det fortfarande ömmar lite, även fast det gått två dagar! Har därför 5 hål där nu, och 3 i högra örat.

Well, massa kramar till er! ♥

Helt awesome dag!

Ohja. När jag kom hem hade jag grymt många "Grattis" att skriva tack till på Facebook. Ganska många sa grattis till mig i skolan med, och de sjöng. Två gånger - en gång på svenska och en på tyska!
Moa och Rosa hade även varit snälla och gjort lappar med bilder på mig, och mitt namn där det står att jag fyller byxmyndig. Gulligt!!!

Well, nu sitter jag och äter (ska passa på och synda med lite choklad också), sen när pappa och lillebror kommer hem ska vi nog göra klart tårtan :D

Pusskram, ha det bäst (fast inte lika bra som jag, men ändå!!!).

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Japp, jag är så awesome så jag fyller år idag (aa) Säg grattis, or else I'll kick your ass. Nej, just kidding!

Förlåt att jag snor din idé nu Moa, men den var bra och jag vill bara bevisa att jag också varit söt en gång i tiden (aa)





Puuuuuuss!

Somna som 14 - vakna som 15

Det är mitt mål nu ;)
Imorgon är jag inte fjortis längre, tihi. Tårtan är halvklar, bottnarna och fyllningen är fixad och står i kylskåpet tills imorgon.
Har även fått min första födelsedagspresent idag, men den tänker jag inte avslöja än!

Nepp, nu ska jag lägga mig, fast jag kommer säkert inte kunna somna ordentligt. Jusdet, jag måste leta upp en jacka också, min vanliga är i tvätten </3

Pusskram från snart femtonåriga Jessica! :D

Förlåååååt...

För att jag inte bloggat. Alls.
Varit på språng precis hela dagen. Först åkte vi in till stan, till optiker. Kollade synen för att jag ska kunna ta körkort, och det gick väl bra. Sen hämta lillebror, och åka för att slänga ut gammalt bröd till vildsvinen. Jag låter säkert som en trädkramare när jag skriver så, men det är för att vi ska kunna skjuta dem. Pang. Bom Nu låter jag som en mördare istället.

Anyway, sen åkte vi och grejade med bilen lite lite. Fast det började regna, och skymma så vi åkte snart hem igen.
Jag tog en underbar dusch, och nu gör vi tårta inför min födelsedag imorgon (a)
Och jag ska få göra grön grädde, GRÖN, med karamellfärg. Helt totally awesome.

Kanske kommer bild sen. Eller imorgon. Skit samma.
Pusskram!

1frikking day!!!!

EN


DAG


KVAR


Omg.

Ingen rubrik bra nog, eller något.

Åh, nu lät det som att inlägget är jätteviktigt. Det är det inte.
Nyss bytt vatten i två av våra akvarium, så nu är det rent och fint och så.

Hela våran lägenhet luktar gott förresten, pappa gjorde pannkakor förut, och pannkakor med hjortronsylt är bara så nomnomnomnomnomnomnom. Meeeeeen, jag är trött och sååå glad att jag är ledig imorgon med. Om pappa har fått in pengar så ska vi åka till en optiker och kolla min syn. Jag tycker personligen att jag ser väldigt bra, men det är obligatoriskt om man vill ta moppekort, så.

Ganska komiskt. Jag ska ta moppekort, och köra a-traktor. Det är liksom en bil, och det enda jag gör prov på är att köra moped. Asg.
Äsch, jag ska nog sova snart, ha det toppen, pusskram!!


What you do when you're bored :]

Effektiv söndag!

Ohja, hjälpt pappa att koppla el i hans kompis tillbygge på huset, och sen kapat bilen!
Såhär vacker är den nu...




Ignorera att pappa skrev "SNUT" på sidan och inte fick bort det...Ehm ja. Den är rätt demolerad, och där bak ska det svetsas ihop så det blir mycket snyggare och även byggas ett fint flak. Men jag känner att den är en bit på väg iallafall (Y)


Och nej Moa - jag är inte Kissie, och jag kommer inte vara fjortis för evigt... :c
Ville bara tillägga det.

And off we go!

Nu: Iväg och greja med bil!

Nyinredning.

Ohyes, vi har haft en plansch med ett stort vildsvin hängande jämte mitt skrivbord innan, så varje gång jag tagit smexiga ego-pixx så har det kommit med en bild på en hårig rumpa. Inte smickrande.
Nu har jag iallafall rivit bort den, och satt upp lite bilder med You Me At Six-tema.


Får typ ta lite närbilder på bilderna senare, men det har jag inte riktigt ork med nu.

Well, idag kanske det inte blir så många inlägg. Jag och pappa ska kapa biiiiilen min, så jag får min A-traktor någon gång (aa)

Btw, jag fyller år om 2 dagar, TVÅ DAGAR.
Helt )(/%/&(/%=¤=&(=Å%¤&() totally amazing. Då är jag inte fjortis längre!!!!!!

Men, sov gott, ha det bra, gör något kul, jag vet inte!
PussKram!

Min vän.

Känner att bloggen är min vän just nu. Jag är småseg, har tråkigt och ska äta. Och det finns ingen rolig på facebook, och Moa svarar inte på sms för hon har kalas.
Lägg märke till att jag ändrat om lite, har exempelvis lagt till en fin knapp här på sidan ifall ni inte gillar mig på bloglovin än ------------------------------->

Nu ska jag äta, och lida av ensamhet.
Btw, min granne har lan i samlingslokalen i källaren, så det går omkring massa random dudes här ute. Inte kul.

Makaroner dränkta med köttfärssås. Var så nyttig att jag lade på några tomater med...
Och självklart söta jag och söta Gammelsmurfen.

Shit, nu känner jag mig ego här. Ganska kul att låtsas ha awesome självförtroende när man skriver!!!

Så segt.

Borde inte lördagar vara roliga? Kollar/lyssnar på Scream 2 bara för att. Den är kass, och jag hade inte ens blivit rädd om det varit mörkt, srsly.
Har haft lite såhär roligt också.



Tycker personligen att den jag ritade för hand är snäppet bättre än den i Paint (t.v), men ja.

Känner mig duktig!!!!

Klar med alla hemuppgifter (även om matten troligen är helt åt skogen fel), och jag har lärt mig tyskaglosorna till på tisdag. Har You Me At Six på rejält hög volym, ensam hemma och så. Asnice (Y)

Känner att jag har lite flyt, så jag funderar på att börja renskriva manuset till våran "pjäs" i hemkunskapen. Vi ska iscensätta en debatt som handlar om att det finns gifter i vissa kläder, och jag ska vara debattledare. Erbjöd mig även att ta hand om allt material och renskriva det på datorn och sen skicka det till Klara som skriver ut det.
Ska nog göra det.


Läskigt, knackade precis en försäljare eller något på våran dörr, jag öppnade inte (aa).
Men vi hörs och så senare, ha det toppen :))

Säger bara en sak: Godnatt.

Så förbannat sjukt trött. Orkar inte. Alltså, blö.
Ska sova, sova lite till, och sen sova ännu mer.

Aj

Jag måste ha sovit konstigt, för mina skuldror gör verkligen svinont.
Ehm, ja. Dagen har väl varit lite annorlunda. Fick lite sovmorgon, sen var Moa vänlig att smsa något om en skylt, och då väckte hon mig. Jag gick upp, såg ut som en risbuske i håret (straffet för att jag somnade med det blött), sket i det och kollade på Scream. Den är fail när det är ljust ute.

Sen iallafall åkte jag på utvecklingssamtal, allt var frid och fröjd och jag var en bra elev, end of story. Jag och pappa flyttade min bil lite så vi ska kunna kapa den nu till helgen.
Sen åkte vi till mormor och morfar, åt där och väntade på en avlägsen släkting till mig som jag skulle hjälpa med ett skolarbete - ett reportage om Geocaching. Det var pappa som föreslog det för henne, såklart, men jag ställde upp. Det kändes otroligt fail att gå och "leta" efter en burk som man redan visste var den fanns, och samtidigt ha en helt efterbliven monolog med sig själv samtidigt som man visste att en kamera spelade in varenda rörelse jag gjorde.

Så jag har idag avgett ett löfte - jag ska aldrig mer vara med på en seriös film. Sen oseriösa filmer är en annan sak, de är mysiga!

Btw, mormor var den första släktingen att fråga vad jag önskar mig när jag fyller år om fyra dagar (hörde ni? FYRA!!!). Jag sa pengar, självklart. Deprimerande dock att alla pengar jag får kommer gå till mitt moppekort.

Men ska vara social och gå till köket, göra popcorn eller något och sen kolla på Idol. Ska ta på mig OnePiece, det förtjänar jag idag. Typ.

Ha det super!



Missing you. And I will continue do that in three more days. <3

Kort dag!

Älskar korta dagar. Nu är det dags för långhelg, fredag-lördag-söndag-måndag, förutom utvecklingssamtalet imorgon och hemuppgifter i svenska, engelska och matte.
Fast om jag börjar med dem snart så kommer det faktiskt kännas som långhelg. Fast jag kommer nog inte ha så jättemycket tid, för vi ska nog greja med bilen, kapa den och sånt. Men det blir nice, I guess. Grannen har lovat att vara med, kul-kul!




Think I really like you.
'Cause my heart jumps when I see you.
'Cause I can't stop smiling when you're near me.
'Cause nothing else matters when I'm with just you.
'Cause I love your smile, your eyes, you.
You're important to me.

Brr

Är det bara jag, eller har det bara plötsligt vänt? För mornarna är iskalla nu, och jag är otroligt trött.

Nåja, dagen är inte så farligt lång. Fast jag har idrott senare....men jaja, får härda ut.
Nu ska jag se om det går att hitta något ätbart, sen blir det off to school.


Yeah

You can care so damn much.
You can try to say it, show it and everything.
Still, it will just be laughed away.
Always.
But you still know how much you care.
Forever.




MVG

Ohja, MVG på min svenska-berättelse, ohyeah!


Ska på kalas nu, farfar fyller också år. Grattis farfar, även fast du inte vet att jag har en blogg! ;)
Vi hörs kanske senare, ikväll, eller något.

!!!!!

STORT GRATTIS TILL MOA!!!<333

Ha det bäst sötis :)<3


Ehm, förövrigt är det en rejält kall morgon här, jag sitter fullt påklädd och fryser häcken av mig, önskar att jag ägde en anständig mössa att ha sen när jag måste ut.
Ska gå och se vad det finns i frukostväg (nödlösningen är struvor och chokladbollar, vilket inte lockar så mycket som dagens första mål). Håll tummarna ;)

Ha en super dag, speciellt Moa!
Puuuuuuuuuuss.


Grymt gammal bild, men lite söta är vi! Speciellt Moa ;)

Blir det någonsin som planerat?

Nej.
Vi cyklade och kollade på bilen, bestämde oss för att den blir perfekt som a-traktor och körde hem den (tjuvköra typ 200 meter, really badass). Anyway, eftersom det fortfarande var ljust så knackade vi på hos grannen, och med hans hjälp drog vi ut en stor del av inredningen, främst bak. Till helgen ska den kapas och bli sådär snygg. Är faktiskt grymt taggad (förlåt Moa, jag är SJUKT taggad) för att få iordning den här bilen, även fast jag egentligen avskyr att grejsa...

Sen när det blivit mörkt gick vi in, jag gjorde klart chokladbollarna och pappa, Pontus och grannen tog kaffe. Sen vet jag inte vad som hände, men pappa fick något..ryck?? Han fick iallafall för sig att "JA, vi ska göra struvor!!!!". För er som inte vet är det en sorts...kaka som man vanligen äter vid jul. Receptet var ju löjligt enkelt, och det mesta gick som smort. Förutom att jag råkade välta ett glas ner i 190 graders frityrolja som skvätte upp i pappas ansikte så han inte blev så glad, men ja.
Struvorna blev goda iallafall! Och jag tror han förlät mig :)))

Nu ska jag gå och ta en sen, mysig dusch och sen sitta uppe till 00:00. Då ska jag skriva GRATTIS på bästa Moas facebook-logg, för hon fyller byxmyndig imorgon!
Men vi hörs snart igen, här kommer bild på nya bilen :DD


Ha det bäst!

Smet i kylet

Ja, tihi. Chokladbollarna igår blev så goda, så nu har jag en omgång till i kylskåpet som snart ska rullas till bollar. Mumsmumsmums!

Öhh...dagen har väl varit bra. Jag och min klasskamrat fick klart våran modell av en bro på tekniken och jag fick även mina skriftliga omdömen som är lite underlag till utvecklingssamtalet på fredag. Alla omdömen var bra tycker jag, så jag är helt nöjd.
Snart ska jag kolla på Awkward (missade igår), sen ska jag rulla chokladbollar.
Fast nu sa pappa att vi ska gå och kolla om våran "nya" 740 startar, för isåfall ska pappa börja skruva isär den imorgon. Vi har redan en, men pappa säger att denna kommer göra sig mycket bättre som A-traktor, och jag känner typ "okej..".
Men jag vill inte gå och kolla på en bil nu.....men får se.

Btw btw btw, pappa berättade idag att jag ska ta mitt moppekort i Svenljunga. Där kostar det 4000:-, medan priserna är någon tusenlapp högre inne i stan. Dessutom verkar det ganska chill där för det är ett lugnt samhälle, och det är typ 4 teorilektioner, 1 körlektion och typ ett prov, sen får jag dra ut på vägarna. Men det kommer ta ett tag till, hoppas dock att jag kan ta kortet iår iallafall.
Så om typ en vecka ska jag in till en optiker och kolla synen, det är tydligen obligatoriskt för att man ska ta körkort. Fast jag är inte oroad alls, jag ser bra! (aa)

OCH OCH OCH, jag fyller 15 om exakt en vecka...<3

Så söt man kan vara. Från dagen med Zabina.

Mysig kväll

Ohja, fick ryck förut och gjorde chokladbollar, vilket jag inte gjort på åratal. De blev lite väl kladdiga, men goda. Om någon har ett bra recept så skriv det gärna!

Förut idag, innan det blev mörkt, var det några jättesöta fåglar utanför fönstret, så jag var bara tvungen att ta några kort på dem (aa)




Klicka på de mindre bilderna för att se dem i större format, som alltid :))

Jag ska nog dra mig mot sängen och boken snart, så ni får ha det toppen resten av kvällen.
Kramis!

Vrum-vrum-vrum-vrum

Så låter min kära torktumlare som nu innehåller mjukisbyxor, sport-bh och ett linne. Sånt som skulle torkats för längesedan, men inte blivit gjort. Så då får man göra det själv!

Men ska börja packa för idrotten, äta frukost och sånt mysigt.

En bild från dagen med Zabina!

Hästar

Varit med Moa lääänge i stallet idag och sett både när hon red och hjälpte små oerfarna barn! Fick även träffa maaaaaaaaaaassa hästar....

Fotade lite när Moa red, hoppas att någon av bilderna blev dugliga, ljuset var inte det bästa där inne..

Men nu ska jag iallafall äta lite, pappa hade gjort ugnspannkaka som stod i ugnen när jag kom hem, nomnom!


Bildbooomb!

Dagen har varit jätterolig, verkligen!
Först "stylade" Zabina mig, sminkade och fixade håret, hihi! Sen gick vi ut och bara gick runt och fotade, riktigt härligt. Imorgon vid tvåtiden ska jag och Moa in till stallet där hon rider, chilla runt lite där och jag ska fota henne med hästar, och när hon rider, hoppas jag lyckas någorlunda och hon blir nöjd. :))

Men, duschen väntar så här kommer lite bilder från dagen!









Kommer nog fler så småningom, men jag tror inte att ni uppskattar för många på en gång! ;))
Pusskram, får se om det blir något inlägg imorgon innan jag åker.

Tjenixen

Grymt trött, honestly. Men ska fixa iordning mig och sen dra till Zabiiiiina vid 10, kommer bli askul!
Hoppas vädret är med oss, ser ut så än iallafall.


Idol

Sitter och kollar Idol samtidigt som jag smsar med Moa, vi har kommit fram till att gitarrspelande, gärna sjungande simmare är bland det sexigaste som finns!
Sen hur seriösa vi var vet jag inte, men ändå! ;)

Vet inte om jag nämnt det, men imorgon drar jag till Zabina och spenderar lördagen med henne. Kameran och en extra uppsättning batterier följer med, så det kanske kan tänkas bli en liten bildbomb maybe? Man kan ju alltid hoppas! Men ja, nu ska jag fortsätta kolla och så, men vi hörs nog, annars återkommer jag någon gång imorgon!

Pusskram!

<333

Brb, ska halvdö lite smått av typ lycka, eufori...?
Spelar ingen roll, vi hörs kanske senare!

Borta bra men hemma bäst

Hemma från mässan och KU.
Fick nyckelband från två gymnasium samt en hel del brochyrer.
Sen gick jag och Niklas till Kyrkans Hus där de redan kommit igång med bakningen, men vi fick i uppdrag att göra en Silviakaka som blev fin till utseendet iallafall, fick tyvärr inte tillfälle att smaka. Menmenmen, medan vi gjorde den så fick jag testa en sak jag alltid drömt om att testa från tv: Knäcka ett ägg och hälla gulan från ena skalhalvan till andra så att all äggvita silas bort!!!!

Imorgon är det fredag, sista skoldagen i veckan! Kommer inleda dagen med svenska, följt av tyska (shit, har läxa som jag måste plugga in ordentligt, tack och lov att jag får ha lapp med stödord!!!). Sen en evighetslång NO-lektion, tror vi ska byta från fysik till Kemi nu! Lunch, slöjd-där-man-aldrig-får-hjälp och en liten stund matte. Sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!

Tihi. Förut, innan jag åkte, så hade all blåst och regn gjort så några blad fastnat på fönstret, Jessica tog fram kameran och fick två helt okej bilder!



Fick även en liten fin egopic, vill ni se den stort, klicka på den, annars kan ni blunda, det är okej!!!



Ha en fortsatt bra kväll, jag ska plugga och duscha ;)
Puss och kram!!

Härlig dag! (Y)

Helt awesome. Vi gick bara runt och lyssnade på när olika lokala gymnasie-skolor pratade, fick lite papper/broschyrer, åt lunch, hemkunskap och sen hem!
Älska korta dagar.

Ikväll ska skolorna ha "mässa" i matsalen, så då ska jag åka dit, gå runt, kolla och sen direkt till Kyrkans Ungdom typ hundra meter därifrån! Vi ska baaaaaaka inför Världens Barn-dagen på lördag, ska bli riktigt kul!!!! :D

Nu ska jag gå och kolla ifall köket har något mumsigt att erbjuda, sen kanske starta en film eller något annat kul eftersom jag är ensam hemma till ca halv fem eller något.
Ha det bäst!



Back on track

Lite smått iaf. Hårddisken är fortfarande inte igång, så jag sitter och bitchblickar den var och varannan minut.
Tack och lov är humöret bättre nu efter att vi åt tacos såhär lite mitt i veckan (det är ju trots allt lillördag, faktiskt).

Glömde även skriva förut om hur det var i skolan och så, 'cause you care! Engelskan och tyskan gick som en dans! Sen när vi kom till matten så var det ju inte bara del 1 vi skulle göra idag, utan BÅDA delarna, utan förvarning. Tack och lov var det inte så många tal, så det gick nog helt okej. Förhoppningsvis blir jag godkänd iallafall.

Nu ska jag måla naglarna lite mer och så, vi hörs! :D

Av ingen anledning!

Fml

Kul att jag inte alls får igång min externa hårddisk. Har ju inte alls grymt många bilder där och sånt, nejdå. Pappa ska kolla på den när han kommer hem, och om han inte kan starta den så vet jag seriöst inte vad jag ska göra. Då blir jag så emo. Verkligen. Fml fml fml.

Återkommer troligen ifall han får igång den, annars vet ni att jag är sur sur sur.

<3

Professor Flitwicks min när Seamus Finnigan får sin fjäder att explodera på trollformellektionen..<3


Lol<3

Småstressad.

Orienteringen gick jättebra, faktiskt! Vi gick lugnt och tänkte efter, så vi hamnade aldrig helt fel utan tog kontrollerna systematiskt och fint!

Tyvärr försvann ju lite av glädjen när jag inser att imorgon är det matteprov, tyska-glosor och prepositioner i engelska. På fredag ska jag kunna genomföra en dialog. Framför klassen.
Matten kommer såååå gå åt pipsvängen.

Nåja, fick tillbaka förra veckans fysikläxa idag, 16/18 poäng vilket faktiskt är relativt bra. Snart blir det en tur ut till köket för att laga middag, pannbiff med potatismos, svampsås och rivna morötter är min tanke. Sounds awesome to me (Y)


Ska nog kolla Harry Potter sen!

Profilbild

Behöver verkligen en ny profilbild till typ överallt. Msn, facebook, DV, bloggen. Liksom...i-landsproblem.
Fml.

Blöööööööö

Känner att jag verkligen inte har något att skriva om. Jo, jag kan klaga lite över att jag har 1½ timma NO imorgon, en halvtimme teknik och sen bär det ut i skogen för att genomföra en stor orienteringsbana som alla nior på skolan ska göra imorgon. Yaaaaay...
Kommer vara så slut, srsly.
Måste även plugga inför engelskaläxa, prepositioner. Sen har vi matteprov på onsdag och fredag tror jag, plugga till det med, samt tyskaläxan som jag inte vet om den är till onsdag eller fredag. Super!
Är lite sugen på att spela, så det kanske jag ska göra resten av kvällen parallellt med pluggandet?!

Glöm inte att rösta på min sjukt söta doftis-grej!

Ta hand om er, puss!

Chachaaaa!

Vahd göhr allah? ;**

Nej, skoja, jag är bara trött! Min humor är inte i topp då c:
För alla som inte vet så är det 3 oktober idag, vilket betyder att det är 9 dagar tills underbara Moa (PhotoByMW) fyller år!
Det betyder också att det är 15 dagar tills fantastiska jag (ego) blir 15!

Nu ska jag äta frukost, jag ska klura ut om jag ska skippa sminket, och sen dra till skolan!

C u laaaaaaaaaaaaaater!

Förresten, hjälp mig!

Är med i en liten kul, meningslös tävling och det vore jättesnällt om ni röstade på mitt bidrag! :D<3
Tävlingen går ut på att designa en egen "doftgran" man har i bilen samt bestämma vilken doft den skulle ha!

Rösta på bidraget här så är ni underbara!

Bara en kul grej, men ändå!
Puss!

Dags att skaffa en hobby kanske?

Ja. Jag orkar inte göra fler idag, det ligger sammanlagt 52 här, så jag klarar mig nog.


Sen är det ju trevligt att jag inte ens tömt en halv burk när jag gjort alla i den yttre ringen. Vilket betyder att jag kan göra kanske....80 ödlor på en burk pärlor. Och jag har fyra burkar. Snabbt räknat 80x4 =320
320 ödlor, härligt!
This will take a while.

Well, förlåt att jag inte gjort något inlägg idag. Har inte funnits mycket att skriva om en vanlig, trist söndag.
Hoppas ni har det bra iallafall!

Pusshej.

Höst

Nu märks det att hösten kommit. Vi har slagit över till oktober månad, löven är röda, gula och bruna och det är lite småkyligt även ifall solen lyser. Samtidigt är det otroligt fint och mysigt.

Tog med kameran utanför lite i brist på bättre att göra. Tog även med några pärlödlor, här är några av resultat-bilderna :)







Ja, det var några!

Fin rubrik

Trevligt att externa hårddisken vill starta som den ska också.

RSS 2.0